Emma-Karin Rehnman

Om att skriva. Om att förändra världen. Och om allt annat som händer.

Party nästan varje dag

Kategori: Emma-Karin bloggar, Familj och vänner

Hej på er!

Kul att det är så många som kikar in här trots att jag är seg på att uppdatera - främst beror det på att det är lite krångligt att ladda upp bilder utan wifi, men även på att jag blivit alldeles trött i värmen... Hur mycket jag än föredrar värme över kyla så är jag orolig för bönderna, korna och skogsbränderna - det är fullkomligt knastertorrt överallt.

Nu är jag hemma i Västerås en sväng, så här kommer lite höjdpunkter från de senaste dagarna!


Eskil var på besök över helgen, och vi firade lägenheten och hans jobb på ett mycket trevligt sätt - mat, fika, mys och bad i sjön.


Även en god middag hos släktingar som också var på besök ute på landet!


Mysstund - vi lyssnade på musik och Eskil fick fria händer för att leka konstnär på min rygg. Jag är lite förtjust i kroppskonst, och har tittat ut ett halvpermanent bläck som försvinner efter 1-3 veckor, som jag vill införskaffa någon gång och experimentera lite. Så kan man ha tatueringar utan att behöva ta ett livslångt beslut!


Eskil, Eskils föräldrar och ovan nämnda släktingar var allihop på besök på mitt jobb i söndags - då hade vi 32 grader varmt inomhus, och både glass och fika smälte bort... Eskil fick i alla fall i uppdrag att skjutsa hem dessa charmiga sötnosar - Ester har adopterat två av kaninungarna från mitt jobb, och nu var det dags att hämta hem dem!


Till följd av värmen har vi haft oväntat lugna dagar på caféet, och begränsade kylmöjligheter. Det blev således smörgåsparty för halva släkten i måndags kväll!


Följt av glassparty på glass undanräddad soporna - lite isig, men väldigt god! Och hur ofta får man bjuda släkten på glass och se till att alla får så mycket glass de möjligtvis kan vilja ha? En härlig kväll!


Nu är jag som sagt ledig några dagar och hemma i Västerås - kaninerna har fått namnen Charlie och Chaplin, och verkar trivas väldigt bra!


Det blev hämtat i brist på ork och tid... Jag klagar inte!


Gick upp tio över sex i morse - med en pojkvän som jobbar som brevbärare och en natt där jag sovit dåligt i värmen blev det så det blev. Men det innebär fler aktiva timmar, och nu på morgonen har jag designat ett lapptäcke till lägenheten - håll nu tummarna för att jag hittar lämpliga tyger och inte blir ruinerad på kuppen...

/E-K


KOMMENTARER:

 • Sarah säger:
  2018-07-18 | 13:01:51
  Bloggadress: http://CheerSarah.devote.se

  Najs me glassparty :)

  Svar: Men eller hur! :D
  Emma-Karin Rehnman

Kommentera inlägget här: