Emma-Karin Rehnman

Om att skriva. Om att förändra världen. Och om allt annat som händer.

Farväl, bloggen...

Kategori: ADIS, Emma-Karin bloggar

Hej!
 
Som ni vet har jag och Eskil nyligen flyttat till Stockholm. Sedan några dagar tillbaka känner vi oss hyfsat färdiginflyttade, och jag har därför fokuserat på en helt annan flytt. Här kommer ett besked som kanske är något oväntat, men som jag tror kommer bli skoj både för mig och för er:
 
Nu överger jag den här bloggen!
 
I stället kommer jag blogga från min egen domän: emmakarinrehnman.se. Det kom nästan som en överraskning för mig också - jag köpte domänen för att ha en hemsida för mitt författarskap och mina böcker, då det kändes som det enklaste sättet att nå ut till potentiella läsare på. När jag väl började lära mig Wordpress, som jag har byggt hemsidan i, kände jag att det nog skulle vara roligare att blogga där, från en plattform jag själv bestämmer över. Redigeringsverktyget känns roligare där, och jag har större möjligheter att anpassa bloggen så som jag vill ha den. Även om jag har trivts bra hos blogg.se så känns det spännande att få bestämma allting själv!
 
Den här bloggen, emmakarinrehnman.blogg.se, kommer ligga kvar precis som den är på obestämd tid. I princip kan ni som har vant er vid att surfa in här alltid komma tillbaka till detta inlägg och klicka er vidare till den nya bloggen, men jag rekommenderar att ni lägger till emmakarinrehnman.se som ny favorit i webbläsaren. Eller kanske ännu hellre att ni sparar emmakarinrehnman.se/blogg, så kommer ni alltid direkt till bloggsidan!
 
Jag har importerat hela mitt tämligen bastanta bloggarkiv till den nya sidan, så allting finns där om ni någon gång vill gå tillbaka och läsa. Det enda som inte har funkat är att överföra kategorierna korrekt, men det känns som en smäll man får ta...
 
Så nu säger jag ett lite smått nostalgiskt farväl till emmakarinrehnman.blogg.se, och så ses vi på emmakarinrehnman.se/blogg!
 
(Pssst - just nu har ni möjlighet att förhandsboka Alla dör i slutet via den nya hemsidan.)
 
Ha det bra!
 
/E-K