Emma-Karin Rehnman

Om att skriva. Om att förändra världen. Och om allt annat som händer.

23:e, 24:e, 25:e, 26:e maj - Tjuvstart på sommaren

Kategori: 365 dagar mot ovissheten, Emma-Karin bloggar, Familj och vänner

Hej och hallå från en underbar plats i livet!

Inte bara sitter jag vid en badgrop och hänger med mina klasskompisar, jag var dessutom skrivit det sista provet, lämnat in den sista inlämningen och förberett den sista lilla presentationen! Det känns rätt härligt faktiskt.


Det har blivit rätt mycket ledighet i veckan - i onsdags var jag och Eskil lediga hela dagen, så vi hade tid att fixa en ännu mysigare frukost än vanligt. (Och med det menar jag att vi la till en avokado.)


Det händer mest roliga saker såhär veckorna innan studenten, men lite sorgligt kändes det att ha min sista tubalektion innan uppspelningen nästa vecka. Jag har spelat en gång i veckan för samma lärare sedan hösten 2008, så det blev slutet på 10 år av lektioner. Vi spelade gamla låtar från när jag var 12-13 år, improviserade lite jazzkomp och han tyckte det var kul att jag "blivit så bra". Jag tänker försöka fortsätta spela, men det är ändå lite av slutet på en era.


Roligare nyheter - i torsdags fick vi hem vår nya bil! Jämför med cykeln längst bak så förstår ni varför den har fått smeknamnet "The Beast".


Vi firade in den med lite Max!


Och om ni inte har märkt det så är kvällarna väldigt vackra nu för tiden...


Även i fredags var vi också lediga, och jag och Eskil hade sagt att vi skulle ha dejtkväll. Vi inledde den med födelsedagsfirande för Eskils pappa, med tårta och allt!


Och så bio efter det för att se Solo - en mycket bra film, väldigt fin Star Wars-känsla över den! Men vi kom överens om att vi måste börja variera våra dejter lite mer... Nästa gång blir det filmkväll!


På vägen hem träffade vi en liten igelkottskompis - den syns som en mörk fläck om man kollar noga.


På lördagen var det upp i ottan för att först spela med VYM...


Och sedan marschera med Västerås Stadsmusikkår som vikarierande tubaist! Var jag inte stilig i deras uniform, så säg. Det gick förvånansvärt bra, med tanke på att av de sex stycken vi spelade hade jag bara sett noterna till två av dem förut.


Sen myskväll med saft, kortspel och falafeltallrik!

I dag har varit en exemplarisk söndag, men den är inte slut än, så jag återkommer om dagens påhitt... Vi hörs!

/E-KKommentera inlägget här: