Emma-Karin Rehnman

Om att skriva. Om att förändra världen. Och om allt annat som händer.

28:e, 29:e, 30:e, 31:a januari, 1:a februari - Sega dagar

Kategori: 365 dagar mot ovissheten, Emma-Karin bloggar

Segare vecka får man leta efter... Det här har varit den där typen av vecka där det mesta är segt, jobbigt och tar tid. Grejer krockar, krånglar och känns allmänt besvärliga. Men det har hönt en del kul också!


I söndags hängde jag med Eskils katt, Simson... Tio sekunder efter att jag fotat honom började han käka på plantan.


Och så hade jag lovat att bjuda Eskil på fika. Vi var till ICA och handlade - är det bara jag som absolut minns att de där kakorna hette finska pinnar?

Skånska pepparkakor ska i alla fall alla prova någon gång (helst på förstutrappen innan frukost en varm sommardag, men de är goda annars också), med smör på.


Om man får några över kan man äta dem till frukost på måndagen!


På tisdagen hade vi engelska för första gången på flera veckor - i skolans bästa klassrum! (Det enda med en soffa i.) Det första vår engelskalärare gjorde efter att ha varit sjuk i två veckor var att tala om vilken besvikelse vi är och att resultaten från vårt senaste prov var katastrofala (hon sa inget av detta rätt ut, men det kändes). Underteckad höll dock samma standard som tidigare, så det kändes bra.


Mindra bra kändes matteprovet i går - på gränsen till katastrof, måste jag påstå. Tyvärr, för jag förstår teorin bakom allt vi gjort, jag fick bara inte ihop det på slutet. Men jag blev rejält uppmuntrad över att hitta en get som ser ut nästan exakt som Eskil! (Han gör det där ansiktsuttrycket flera gånger om dagen...)


I dag hittade jag en tepåse i en buske.

God natt!

/E-K
Kommentera inlägget här: