Emma-Karin Rehnman

Om att skriva. Om att förändra världen. Och om allt annat som händer.

Iiiiiiih!

Kategori: ADIS, Emma-Karin bloggar, Fantastiska dagar, Skriva


En stor händelse i ett litet författarliv - mitt första egna ISBN! Nu har jag bestämt var jag ska låta trycka upp boken, och så fort jag har stabilt internet igen ska jag börja jobba på allvar med formgivning av inlaga och omslag. Hurra!

/E-K

Kontraster och en milstolpe

Kategori: ADIS, Emma-Karin bloggar, Skriva

Hallå på er!

Tänkte visa två bilder jag just skärmdumpade i min telefon:


Min kalender i maj i år - notera särskilt de laxfärgade, som var prov/inlämningar, och att vår betygsdeadline var den 28:e.


Min kalender i juli. En viss skillnad!


Här har jag legat större delen av dagen i dag - druckit saft, läst och redigerat det sista av ADIS. Nu är den så pass färdig att jag vill hålla ett tryckt exemplar i händerna, och ställs därmed inför det stora dilemmat om vem som får trycka upp den. Det är verkligen inte enkelt, samtidigt som jag vill ha en smidig lösning så vill jag ha god kvalitet och att det faktiskt står mitt namn på bok, ISBN-nummer och allt vad det kan vara. Ska leta noggrannare när jag har stabilt internet, men än så länge har jag ingen tydlig lösning i sikte. I tryck ska den dock, det är säkert!

Ha det bra!

/E-K

Premiärturen

Kategori: Emma-Karin bloggar, Foton


Jag har alltså införskaffat en ny kamera för stipendiepengar jag fick i samband med studenten, och i går fick den följa med på en testrunda runt den lilla sjö jag just nu bor vid. Det är en Canon 60D, och objektivet för dagen var ett macro med kortare zoom än jag är van vid, så det blev en del krypande på marken för att komma riktigt nära...

(Inlägget innehåller en hel del bilder på grodor, humlor och någon trollslända, gillar man inte sånt är det nog bäst att hoppa detta inlägg.)


Det regnade alltså 40 mm under natten till i går, med hundratals små grodor till följd.


De är snabba, de små rackarna, men den här hann jag fota lite när den satt och tittade ut från en sten.
Ut i skogen!


Där det naturligtvis fanns fler grodor.


En skir liten trollslända.Vad hittade jag i detta fält?


Humlor och bin i mängder!


Ett hallon och en groda mitt i språnget, så tackar jag och min kamera för denna gång! (Men jisses vad mycket enklare fotouppladdning är om man har wifi...)

/E-K